Dylli i lulediellit – aplikimet

Në prodhimin e qirinjve dylli i lulediellit kontribuon për ngurtësinë dhe fortësinë e produktit dhe në të njëjtën kohë ndihmon për nxjerrjen e lehtë të qirinjve nga format (enët).

Përveç për prodhimin e qirinjve dylli i lulediellit përdoret edhe për produktet kozmetike si buzëkuqja, rimeli, bazat për makijazh etj.

Llojet dylli i lulediellit, të cilin e ofrojmë

Produkt
Pikë e shkrirjes, °C
Acid. përmbajtje, mg KOH/g
Dуlli i lulediellit
75 – 80
1 – 5

    Dërgo mesazh