Karnauba – aplikimet

Për shkak të aftësisë së tij për t’u dhënë shkëlqim të fortë dhe të qëndrueshëm produkteve, në të cilat bën pjesë, dylli karnauba aplikohet me sukses në prodhimin e produkteve të ndryshme të lustrimit.

Karnauba përdoret në kozmetikë, industrinë farmaceutike, prodhimin e eksplozivave, cilindrave fotografikë, përpunimin e artikujve prej lëkure etj.

Llojet karnauba, të cilin e ofrojmë

Produkt
Pikë e shkrirjes, °C
Depërtimit, 0.1 mm
Acid. përmbajtje, mg KOH/g
Karnauba EТ101
82 – 86
0 – 2
2 – 7
Karnauba EТ102
82 – 86
0 – 2
4 – 10

    Dërgo mesazh