Dylli i palmës – aplikimet

Përveç për lëndë të parë për qirinjtë dylli i palmës përdoret edhe në kozmetikë, në prodhimin e sapunëve dhe për bio-diezel.

Llojet dylli i palmës, të cilin e ofrojmë

Produkt
Pikë e shkrirjes, °C
Acidet yndyrore të lirë, %
ES3
53 – 55
Max 0.5
ES61
43 – 49
Max 1

    Dërgo mesazh