Dylli i bletëve – aplikimet

Pas pastrimit dhe zbardhjes dylli i bletëve përdoret në prodhimin e ushqimeve, produkteve kozmetike dhe farmaceutike dhe në solucione lustruese. Përveç kësaj ai gjen aplikim në derdhjet, në bletari, bën pjesë në përbërjen e pasteleve, qirinjve dhe produkteve të tjera.

Llojet dylli i bletëve, të cilin e ofrojmë

Produkt
Pikë e shkrirjes, °C
Depërtimit, 0.1 mm
Dylli i bletëve
62 – 66
18 – 22

    Dërgo mesazh