Llojet speciale të dyllit varëshisht nga përdorimi

Llojet e dyllit, të cilat prodhohen në rafineritë e naftës kanë parametra të përcaktuara teknike, të cilat shpesh nuk janë të përshtatshme për teknologjitë e prodhimit të produkteve të ndryshme.

LLOJET E DYLLIT

Ne nga Evricom Ltd. ju ofrojmë tri lloje kryesore të dyllit: lloje të dyllit prej nafte, lloje të ndryshme të dyllit natyral dhe lloje sintetike të dyllit.

Евриком

Evricom - furnizues i parafinave dhe përzierjeve të dyllit

Firma Evricom Ltd. është themeluar gjatë vitit 1993 në qytetin Stara Zagora të Bullgarisë. Veprimtaria jonë kryesore është përpunimi dhe prodhimi i llojeve të ndryshme të dyllit për përdorime të ndryshme dhe furnizimi i parafinës dhe dyllit. Ne jemi lider në tregun bullgar për nga vëllimi i shitjeve të parafinës dhe përzierjeve të dyllit dhe jemi një nga firmat e mëdha në Ballkan në këtë sektor.

    Dërgo mesazh