Dylli i sojës – aplikimet

Dylli i sojës përdoret nga prodhuesit e qirinjve si lëndë e parë e veçuar, në kombinim me vajra të tjera natyrale ose në kombinim me parafinë. Qirinjtë e bërë nga dylli i sojës janë shumë të bukur, ekologjikë, djegin në mënyrë të vazhdueshme dhe të barabartë.

Llojet dylli i sojës, të cilin e ofrojmë

Evricom Ltd. është përfaqësues për territorin e Gadishullit Ballkanik të prodhuesve të mëdhenj të dyllit të sojës “Cargill” dhe “AAK”. Ne ofrojmë “Nature wax” të Cargill dhe “Golden Wax” të AAK-së. Për më shumë informacion mbi disponueshmërinë dhe çmimet mund të na kontaktoni këtu.

    Dërgo mesazh