Përzierjet dyllore për industrinë e tekstilit – llojet dhe përdorimi

Përdorimi i ruleve dyllore zgjidhin probleme si thyerja e gjilpërës, ngatërrimi i fijeve, ndërprerja e filetimit etj. Varësisht nga përdorimi dhe lloji i fillit rulet e prodhuesve mund të jenë në ngjyra të ndryshme – ngjyrat që hasen më shpesh janë: e verdha, e blerta, e bardha dhe ngjyra rozë.

текстилна промишленост 4

Përzierjet dyllore për rule të blerta dyllore

Përzierje për rule të blerta dyllore – për fije leshi, pambuku dhe fije sintetike; mund të përdoret mbi fije, për të cilat nevojitet dyllosje më të trashë (më shumë shtresa);

Përzierjet dyllore për rule të verdha dyllore

Përzierje për rule të verdha dyllore – për fije leshi, pambuku, fije sintetike ose të përziera; këto përzierje janë të përshtatshme për temperatura të larta të ambientit;

Текстилна промишленост
Текстилна промишленост

Përzierjet dyllore për rule të bardha dyllore

Përzierje për rule të bardha dyllore – për fije leshi, pambuku, fije sintetike dhe të përziera; këto përzierje janë më të përshtatshme për punë me fije të holla dhe delikate – pas lirimit, tërheqjes, thurjes apo përdredhjes së fijeve;

Përzierjet dyllore për rule dyllore rozë

Përzierje për rule dyllore rozë – për fije të buta, të llojit kamgar apo për trikotazh, përpunimi i të cilave bëhet në temperaturë më të ulët (25 °C);

Текстилна промишленост 3

    Dërgo mesazh