Dylli i kolzës – aplikimet

Dylli i kolzës përdoret me sukses për qirinj aromatizues dhe për qirinj të prodhuar në enë.

Llojet dylli i kolzës, të cilin e ofrojmë

Produkt
Pikë e shkrirjes, °C
Depërtimit, 0.1 mm
Dуlli i kolzës – mbushje
50 – 56
75 – 85
Dуlli i kolzës – hedhjes
56 – 60
15 – 25

    Dërgo mesazh