PËRZIERJET E DYLLTA 100%NATYRALE YUCCA

Përzierjet tona natyrale të dyllit janë zhvilluar në mënyrë që të ofrojnë një alternativë të përzierjeve prej nafte në prodhimin e qirinjve duke përdorur metoda të ndryshme. Ne bashkëpunojmë ngushtë me klientët tanë për të përmbushur nevojat e tyre specifike.

Përzierjet YUCCA përfshijnë lëndë të para 100% natyrale dhe të rinovueshme me cilësi të lartë – dyllë soje, dyllë kolze, dyllë blete, dyllë kokosi, etj.

Përzierjet e dyllta natyrale YUCCA – përparësitë:

  • Përbërës 100% natyralë;
  • Nuk përmbajnë aditivë dhe substanca kimike;
  • Qirinjtë e prodhuar prej dyllrave natyralë digjen më gjatë se sa ata prej dyllrave nafte;
  • Qirinjtë prej dyllrave natyralë digjen në mënyrë më të pastër se sa ata prej dyllrave nafte;
  • Dyllrat natyralë jane te biodegradueshëm.

Përzierjet natyrale të dyllrave YUCCA për prodhimin e qirinjve sipas teknologjive:
Mbushje, Presim, Ekstrudim, Zhytje, Derdhje të qirinjve dekorative.

    Dërgo mesazh