Специални восъци по приложение

Произведените от рафинериите нефтени и растителни восъци са с определени технически параметри, които много често не са подходящи за различни приложения и технологии за производство.

Посредством развойно звено, оборудвано със съвременни лабораторни уреди, Евриком разработва специални восъци по приложение според конкретните изисквания на клиентите. Използването на специално разработени за тях восъци увеличава производителността, намалява себестойността и повишава качеството на произведената от клиентите продукция. Специалните восъци по приложение могат да бъдат в течен вид и транспортирани в автоцистерни, във вид на гранули в опаковки по 25 кг или във вид на плочи в кашони по 24-25 кг.

През 2021г. Евриком разработи восъчни смеси YUCCA, съставени изцяло от натурални восъци. Използването на восъци с растителен и животински произход като алтернатива на нефтените восъци е стъпка към опазване на околната среда и разумното използване на нейните ресурси. YUCCA обединяват най-доброто от растителните и животинските восъци, създавайки качествени восъчни смеси, с мисъл за природата. Повече информация за смеси YUCCA може да откриете тук.

Специални восъци по приложение

    Изпрати съобщение