Контакти

Канцеларија:
6000 Стара Загора, Бугарска
бул. Кнеза Александра Батенберга 28, канцеларија 18
+359 42 692 900
+359 42 649 088
office@evricom.com
Складиште и производни погони:
6000 Стара Загора, Бугарска
Индустријска зона
+359 42 601 962, 628 714

Пошаљи поруку

    Канцеларија
    Производни погони

      Пошаљи поруку