Menu

logo-en

 bg   en   de    el  ro   sr  it  ru   fr   es   sq al  tr   

Stearina de palmier

Stearina de palmier este un amestec de acizi graşi, obţinut prin fracţionarea componentelor solide rezultate din prelucrarea uleiului de palmier. Aceste tipuri de ceară sunt utilizate pe scară largă în fabricarea lumânărilor, a produselor cosmetice, a produselor din mase plastice şi din cauciuc etc.
În fabricarea lumânărilor, stearina de palmier contribuie la arderea excelentă şi la menţinerea aromelor, facilitează durificarea, se colorează cu uşurinţă în culoarea dorită şi permite modelarea variată a suprafeţei, de la forme cristaline complexe la culori saturate, uniforme.

 Tip  Cod Temperatura de topire, 0°C Conţinut de iod
Conţinut de acid Aplicabilitate
Stearina de palmier  ES4  54-57  max 0,5  207 - 213 Producţia de lumânări decorative, industria cosmetică şi altele
Stearina de palmier  ES5  55-58  max 1  204 - 210 Producţia de lumânări decorative, industria cosmetică şi altele

 

 

facebook 3   twitter   google plus   linkedin 1

28 Knyaz Alexander Battenberg Blvd., Stara Zagora 6000, Bulgaria
tel. +359 42 692900, 630828, fax +359 42 649088
e-mail: office(at)evricom.com

Уеб дизайн и SEO М-Дизайн