"Евриком" ЕООД - производител и доставчик на восъчни смеси

Фирма “Евриком” ЕООД е основана през 1993 г. в гр. Стара Загора, България. Основната ни дейност е разработване и производство на восъчни смеси за различни приложения, доставка на парафин и други восъци. Ние сме лидер на българския пазар по обем на продажби на парафин, восъци и восъчни смеси и сме една от големите фирми на Балканите в този бранш.

Фабрика Евриком 2
Фабрика Евриком 3
Постигнатите ни успехи се дължат на:
Фабрика Евриком

ПРОИЗВОДСТВЕНА БАЗА - ЕВРИКОМ

Производствената и складова база на фирмата са разположени на парцел от 8044 кв.м с прилежащ ж.п. коловоз в Индустриална зона на гр. Стара Загора. Застроената складова и производствена площ от 2100 кв.м позволява едновременно съхранение на 600т твърд и течен парафин и производство на 15т восъчни смеси в денонощие.

Посредством развойно звено, оборудвано със съвременни лабораторни уреди, „Евриком“ ЕООД разработва специални восъци според конкретните изисквания на клиентите. Използването на специално разработени за тях восъци увеличава производителността, намалява себестойността и повишава качеството на произведената от клиентите продукция.
Специалните восъци могат да бъдат доставяни във вид на гранули, плочи или в течен вид в автоцистерни.

Съвременното ни лабораторно и производствено оборудване и автоматизация на производствения процес осигуряват постоянно високо качество на нашите продукти.

    Изпрати съобщение