"Евриком" ЕООД - производител и доставчик на восъчни смеси

Фирма “Евриком” ЕООД е основана през 1993 г. в гр. Стара Загора, България. Основната ни дейност е разработване и производство на восъчни смеси за различни приложения, доставка на парафин и други восъци. Ние сме лидер на българския пазар по обем на продажби на парафин, восъци и восъчни смеси и сме една от големите фирми на Балканите в този бранш.

Фабрика Евриком 2
Фабрика Евриком 3
Постигнатите ни успехи се дължат на:
Фабрика Евриком

ПРОИЗВОДСТВЕНА БАЗА - ЕВРИКОМ

Производствената и складова база на фирмата са разположени на парцел от 8044 кв.м с прилежащ ж.п. коловоз в Индустриална зона на гр. Стара Загора. Застроената складова и производствена площ от 2960 кв.м позволява едновременно съхранение на 800 т твърд и течен парафин и производство на 18 т восъчни смеси на ден.

Посредством развойно звено, оборудвано със съвременни лабораторни уреди, „Евриком“ ЕООД разработва специални восъци според конкретните изисквания на клиентите. Използването на специално разработени за тях восъци увеличава производителността, намалява себестойността и повишава качеството на произведената от клиентите продукция.
Специалните восъци могат да бъдат доставяни във вид на гранули, плочи или в течен вид в автоцистерни.

Съвременното ни лабораторно и производствено оборудване и автоматизация на производствения процес осигуряват постоянно високо качество на нашите продукти.

    Изпрати съобщение